tiistai 10. marraskuuta 2015

004 HIHS ostokset + joulukalenteri-infoa

Noniin, nyt olisi vihdoin tulossa se HIHS ostostenesittelypostaus, jota ollaan lupailtu. Jenni esittelikin jo ostoksiaan aiemmassa postauksessa, joten tässä näkyy sit vaan mun harvat ostokset, mutta lisäksi tähän postaukseen tulee infoa meidän joulukalenterista. HIHS-postaukseen pääset tästä.

Kuten mainitsinkin tossa HIHS-postauksessa, niin kauhean hyvä ei tämän vuoden expoalue ollut, mutta kyllä sieltäkin loppujen lopuksi kaikille jotain löytyi.
IMG_8167IMG_8170IMG_8174
Mun eka ostos oli tää B Vertigon lippis hintaan 25€ Porin Riding Sport KYn kojusta. Lippis oli ainoa asia, mitä oikeesti tarttesin ja mitä oikeesti lähdin hakemaan Horse Showsta ja tämä oli ainoo kiva mitä mun mielestä tämän vuoden valikoimassa oli. En löytänyt yhtään toista lippistä mitä olisin halunnut, joten tämä oli sitten ilmiselvä valinta :D
IMG_8177IMG_8180
Mun toinen ostos oli kannusremmit 15 eurolla Parkanon Ratsutarvikkeen kojusta. Nää oli vähän heräteostos, mutta tuli kuitenkin tarpeen, mulla kun oli aiemmin vaan kangasremmit ja nyt oon huomannut, että nahkaset on kyllä oikeesti paljon paremmat, kun pysyy kannus paljon paremmin paikallaan. Plus nää on ihana älyttömän söpöt, eli pakkohan nää oli sitten ostaa!

Ja sitten vielä asiaa joulukalenterista! Eli minä ja Jenni ajateltiin tehdä joulukalenteri tänä vuonna niin, että tehdään postaus aina joka toinen päivä, eli siis Jenni tekee joka toisen ja minä joka toisen vastaavasti. Ja tarkoituksena ois tehä silleen, että tehään joulukuun jokaisen päivänä erikoispostaus jouluaattoon saakka sillä tavalla, että me molemmat tehään aina omana päivänämme se sama erikoispostaus. Jouluaattona ois sitten tietenkin tiedossa yllätys, mutta sen näätte sitten! ;-) Mutta nytten ois sitten tarkotuksena, että kävisitte laittaa tonne kommenttiboksiin toivomuksia, että millasia erikoispostauksia haluutte joulukuun aikana nähä, ja me sitten Jennin kanssa ruvetaan niitä toteuttamaan! Ja aikaa on tietenkin joulukuun alkuun saakka. Mutta pistäkää toiveita tulemaan, jos haluutte nähä jotain tiettyjä postauksia joulukalenterissa!

- Ines

10 kommenttia:

  1. Myday videona tai kuvina :)

    VastaaPoista
  2. MyDay videona ois kiva :) Tykkäisin jostain DIY-postauksistakin! Esim. Joku joulukoristelu.

    VastaaPoista
  3. Videoita ja varustepostauksia!! :)

    VastaaPoista
  4. Sama ano +++ joululahjatoiveet ja sit joululahja ideoita heppakavereille, valmentajalle yms.

    VastaaPoista
  5. Voi kun tuo banneri on vaan niin nätti ja muutenki tää blogin värimaailma :3 Ja pakko sanoa (vaikken kannuksista pahemmin tykkää), aivan älyttömän siistit remmit oot löytäny :D

    http://kinkkukansa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos tosi paljon! Ja jep noi on kyllä makeen näköset :D

      Poista
  6. Tallin esittely kuvina tai videona.
    Teillä on tosi kiva blogi!:)

    VastaaPoista
  7. videopostaus/kirjoitettu postaus siitä, mitä teidän tallipäiväänne sisältyy
    postaus hevosen näkökulmasta
    joku hevosten namienteko postaus
    video ku ratsastatte (ei tarvitse olla tuore)
    ratsastushistoriapostaus kuvien kera

    VastaaPoista